søndag 30. mars 2008

Året ble ikke akkurat som jeg hadde planlagt, men jeg fikk oppleve mye mer. Først gikk jeg her på Gå ut seneret 2 måneder før jeg reiste ut til Bangladesh. Der ble jeg over 2måneder, + 8 dager i Nepal, 10 dager i Thailand, så til sammen blir utoppholdet 3 måneder. Jeg valgte å trekke meg, av forskjellige grunner, og det førte til at jeg var hjemme i over 1 månede. På den tiden jobbet jeg, spillte håndball, starta bibelgruppe, kom inn i styre til Krik, og koste meg hjemme med familien og venner. Etter en stund fikk jeg tilbudet fra Gå ut senteret om å begynne i MK klassen (misjonær klassen) på Gå ut senteret. Jeg sa ja, og gikk der i 3 veker til de andre STK studentene kom tilbake. Nå har jeg litt over 2 måneder igjen her i Hurdal, så har jeg klart å få fullført året.

Når jeg nå sitter å tenke på alt det jeg har fått oppleve på et skoleår, så har det vært ganske mye. Nå gleder jeg meg bare kjempe masse til neste år. Jeg ender da opp i Kristiansand, der jeg føler er min rette plass til å studere. Gleder meg kjempe masse!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at du he opplevd mye Hege! å at du ska t Kristiansand ;) då må me besøke værandre mye :D
Stor klem frå minstemann!

Anonym sa...

javell hege:D du må få deg facebook..hehe..
jaja har sett deg i filla noen ganger nå.. hva gjør du i kr.sand?
hilsen din gamle gode venn Bjørn Fredrik aka (tvilling) ;)

Hege Bjoraa sa...

Hei tvilling:) ska begynne å kalle dæg Bjørn Fredrik frå nå av:)hehe
Æg he facebook faktisk, men ingen kan finne mæg her inne. hmmm, vett ikkje riktig koffer egentlig. Men kå hette du te etternavn så kan æg sjå om æg finner dæg.
Æg studerer forresten sjukepleier i kr.sand. Du gjør?